Donateur worden

Donateur worden

Een muziekvereniging kan alleen bestaan als er voldoende financiële middelen zijn om alle kosten te financieren. Denk hierbij aan kosten voor muzikale opleidingen, kosten voor de aanschaf van instrumenten en kosten voor het organiseren van concerten.

De leden van O.K.K. zijn zelf onder andere actief in het organiseren van evenementen en het maandelijks ophalen van oud papier om inkomsten te krijgen voor de vereniging.

Voor een groot deel is O.K.K. echter ook afhankelijk van donateurs voor het verwerven van inkomsten. Muziekvereniging O.K.K. is daarom blij en dankbaar met de huidige donateurs die de vereniging steunen. Deze mensen en bedrijven maken het mogelijk dat O.K.K. kan blijven bestaan. Op deze manier kan de muziek blijven klinken bij alle georganiseerde evenementen.

U als bedrijf of particulier kunt de vereniging bijdragen in het bestaan. Hoe kunt u dat doen? U kunt donateur worden door contact op te nemen met de penningmeester (penningmeester@okkstreefkerk.nl).

Door veranderde omstandigheden (voornamelijk wettelijke voorschriften) wordt het steeds moeilijker om huis aan huis een bijdrage te vragen. Bij O.K.K. wordt daarom gebruik gemaakt van een automatisch incasso systeem. Als donateur bepaalt u een bedrag welk u jaarlijks aan de vereniging wil bijdragen. Het bedrag wordt dan jaarlijks automatisch van de bankrekening afgeschreven. Voor meer informatie hierover kunt u vrijblijvend contact opnemen met onze penningmeester.

Bij onze donateurs verandert er wel eens een adres, naam of een ander gegeven. Hoewel wij proberen eventuele wijzigingen goed bij te houden kan het zijn dat brieven aan onze donateurs verkeerd worden bezorgd. Wilt u dat in dit geval kenbaar maken?

Voor eventuele vragen kunt u altijd contact opnemen met de penningmeester.